Heinäkuu alkaa ja Suomi lomailee – Assistentti apunasi myös kesällä

Kesäkelit ovat vihdoin alkaneet vyöryä Suomeen ja pääsemme taas nauttimaan Auringosta. Juhannus vietettiin jälleen vaihtelevassa kelissä, mutta ei se ole suomalaisten lomafiilistä ennenkään haitannut. Nyt heinäkuussa alkavat monen kauan odottamat kesälomat pyöriä toden teolla ja lähes koko Suomi lomailee. On aika siivota työpöytä ja pakata kapsäkit mökkireissulle!

lomalla


Kesä on loman aikaa, mutta osaavat assistenttimme huolehtivat juoksevista rutiineista myös kesäloman aikana. Monelle yrittäjälle ja tietotyöläiselle kesälomalle lähteminen tarkoittaa usein työläppärin mukaan pakkaamista. Se luo helposti lomamieltä jäytävän ajatuksen takaraivoon mahdollisista työrutiineista, jotka kasaantuvat loman aikana.

Haluamme olla ratkaisu tähän lomalaista raastavaan ongelmaan ja tarjota laadukasta assistenttipalvelua, joka toimii myös yrittäjän tai tietotyöläisen itsensä lomaillessa. On mukava lepuutella aivojaan lomalla ja tarpeen tullen voi käydä tarkistamassa assistentilta pyydetyn viikoittaisen raportin. Rutiinit hoituvat, vaikka lomailee rennosti, mahtavaa!

Lomalta palatessa tunnelma on rento ja levännyt, kun tietää, että työt on hoidettu tarpeiden mukaan myös oman poissaolon aikana.

Vinkkejä etäassistentin ottamiseen kesän ajalle:

  • Perehdytä assistentti hyvin niihin tehtäviin, jotka haluat lomasi aikana hoidetuksi
  • Pyydä häntä raportoimaan esim. viikoittain
  • Sovi mahdollisesta yhteydenpitoajasta ja tavasta, jotta lomasi ei keskeydy sinulle sopimattomalla hetkellä
  • Rentoudu ja nauti lomastasi!

 

Jos et ole vielä tutustunut palveluumme, käy kertomassa tarpeestasi kätevästi osoitteessa http://myagent.fi/#contact  Olemme sinuun pian yhteydessä!

MyAgent toivottaa kaikille lomalaisille oikein hyvää ja rentouttavaa kesää!