Hyvinvointi

Hyvinvointia voi kehittää monella tavoin. Oli kyse stressin lievittämisestä, kuntoilun kehittämisestä tai työssä jaksamisesta, blogistamme löydät ratkaisuja, jotka edistävät elämäsi laatua. Tuotamme jatkuvasti artikkeleita ja tuomme ulottuvillesi uusimmat ohjeet hyvinvointisi kehittämiseen.  Pohdi elämäntilannettasi ja kuuntele omaa kehoasi. Aloite hyvinvoinnin parantamiseen lähtee aina sinusta itsestäsi.Kesäkelit ovat vihdoin alkaneet vyöryä Suomeen ja pääsemme taas nauttimaan Auringosta. Juhannus vietettiin jälleen vaihtelevassa kelissä, mutta ei se ole suomalaisten lomafiilistä ennenkään haitannut. Nyt heinäkuussa alkavat monen kauan odottamat kesälomat pyöriä toden teolla ja lähes koko Suomi lomailee. On aika siivota työpöytä ja pakata kapsäkit mökkireissulle!

Lue lisää


Etäassistentti apuna taloushallinnossa

Etäassistentti voi olla taloushallinnossa suurena apuna yrittäjälle. Nykyaikaiset ohjelmistot ja pilvipalvelut mahdollistavat toimistorutiinien tekemisen myös etänä. Taloushallinnon piirissä onkin monia mahdollisuuksia siirtää rutiinitoimia etäassistentille.

Lue lisää


Rauhallista pääsiäistä?

Muut lähtevät pääsiäisen viettoon, sinä painat töitä. Onko tuttua?

Taas hommat kasautuvat vapaapäivien takia. Normaali viisipäiväinen viikko lyhenee pyhien takia ja silti työt pitää hoitaa. Pahimmillaan ne venyvät myös vapaapäiville, vaikka juuri olit luvannut viettää aikaa perheesi kanssa.

Lue lisää


Suomessa käydään paljon julkista keskustelua työajan pidentämisestä. Työntekijöille kaavaillaan vuosityöajan pidennyksiä ja johtajilta vaaditaan entistä pidempää päivää. Samaan aikaan työuupumus on kasvussa. Esimerkiksi korkeakoulutetuista lähes 60% kokee lähestyvänsä ainakin ajoittain vakavaa työuupumusta (Ekonomi-lehti 21.10.2015). Lisää töitä pitäisi kuitenkin tehdä. Kuulostaa hankalalta yhtälöltä.

Lue lisää


Suomen yrittäjien teettämän kyselytutkimuksen mukaan 10 prosenttia yrittäjistä ei pidä kesälomaa lainkaan ja jopa 19 prosenttia tyytyy vain viikon mittaiseen lomaan. Vain kolmannes vastanneista pystyi nauttimaan kesälomasta kahdesta neljään viikkoa. Onko yrittäjyys ja kunnon lomailu mahdoton yhtälö? Etäassistentti tuo vapautta yrittäjän kesään.

Lue lisää


Monet ihmiset ovat taitavampia kuntoilun välttämisessä kuin kuntoilussa itsessään. Vaikka halua kuntoiluun olisi, heidän on äkkiseltään helppo keksiä syitä, jotka siirtävät kuntoilun tehtävälistan häntäpäähän. Usein ihmiset ostavat kuntosalikortteja tai sitoutuvat valmennukseen, joka opettaa tai pakottaa heidät kuntoilemaan. Joskus tämä toimiikin. Usein kuntoilun välttämisen taustalla on kuitenkin syvällisempiä syitä. Onneksi useimmat niistä ovat ratkaistavissa pienen pohdinnan avulla.

Lue lisää


Kuinka hyödyntää stressiä?

Stressistä pystyy tuskin kukaan nykypäivänä välttymään. Tämä selittää, miksi Internet on täynnä erilaisia ohjeita stressin lievittämiseksi. Stressi on väistämätön paha, joka näyttäytyy elämän eri tilanteissa. Oletko koskaan miettinyt, mitä stressi sinussa aiheuttaa? Oletko ajatellut, että voisit hyödyntää stressiä, etkä pitää sitä omana arkivihollisenasi?

Lue, miten voit hyödyntää stressiä.

Lue lisää