Työtehokkuus

Työtehokkuuden kehittäminen edistää työssä menestymisen lisäksi yleistä hyvinvointia. Järjestäytynyt ja tehokas ote työhön säästää aikaa ja lisää työmotivaatiota. Saat enemmän asioita aikaan ja suhtaudut myönteisemmin työhösi. Työtehokkuus ja työviihtyvyys kävelevät usein käsi kädessä. Tehokkaat toimintatavat edistävät itsesi lisäksi muiden ihmisten halua työskennellä kanssasi.Etäassistentti apuna taloushallinnossa

Etäassistentti voi olla taloushallinnossa suurena apuna yrittäjälle. Nykyaikaiset ohjelmistot ja pilvipalvelut mahdollistavat toimistorutiinien tekemisen myös etänä. Taloushallinnon piirissä onkin monia mahdollisuuksia siirtää rutiinitoimia etäassistentille.

Lue lisää


Rauhallista pääsiäistä?

Muut lähtevät pääsiäisen viettoon, sinä painat töitä. Onko tuttua?

Taas hommat kasautuvat vapaapäivien takia. Normaali viisipäiväinen viikko lyhenee pyhien takia ja silti työt pitää hoitaa. Pahimmillaan ne venyvät myös vapaapäiville, vaikka juuri olit luvannut viettää aikaa perheesi kanssa.

Lue lisää


Digitalisaatio etenee työelämässä jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla. Tekniset sovellukset kehittyvät ja työ siirtyy monella alalla pilveen. Elämme niin teknologian kuin työn murroksen aikaa. Tämä trendi on tuonut mukanaan myös uusia mahdollisuuksia yritysten käyttöön.

Lue lisää


Suomessa käydään paljon julkista keskustelua työajan pidentämisestä. Työntekijöille kaavaillaan vuosityöajan pidennyksiä ja johtajilta vaaditaan entistä pidempää päivää. Samaan aikaan työuupumus on kasvussa. Esimerkiksi korkeakoulutetuista lähes 60% kokee lähestyvänsä ainakin ajoittain vakavaa työuupumusta (Ekonomi-lehti 21.10.2015). Lisää töitä pitäisi kuitenkin tehdä. Kuulostaa hankalalta yhtälöltä.

Lue lisää


Työnteon uusi toimintaympäristö

Vuosikymmenten aikana meille on iskostunut käsitys ja normit toimintatavoista, joiden mukaan työskentelemme. Työntekoa ovat ohjanneet erilaiset työpaikan sisäiset säännöt ja valvonta. Kellokortit, laitekeskeisyys ja työskentely tiukasti konttoritilojen sisällä omalla merkatulla työpisteellä ovat edelleen arkipäivää monissa yrityksissä. Vaikka erityisesti toimisto- ja asiantuntija-alan työskentelytapoihin on tarjolla joustavampia ratkaisuja, uudistamisen ja muutoksen pelko ohjaavat edelleen voimakkaasti organisaatioiden päätöksentekoa.

Lue lisää


Käytäthän näitä sovelluksia työssäsi?

Työskentelit sitten yksin tai tiimissä, seuraavia sovelluksia käyttämällä tehostat mukavasti elämääsi! Kun totut käyttämään niitä, tiedonvälitys sekä TODO-listat pysyvät aina saatavillasi. Unohtelet asioita vähemmän ja kykenet sisäistämään ja hyödyntämään tietoa nopeammin.

Laajenna kapasiteettiasi käyttämällä seuraavia sovelluksia!

Lue lisää


Olethan tehokas etkä kiireinen?

Kiire on iänikuinen ongelma. Työelämän kiireet siirtyvät nykypäivänä myös vapaa-ajalle, koska tunteja ei ole usein yksinkertaisesti tarpeeksi päivässä.

Kiireen voi kuitenkin voittaa oppimalla olemaan tehokas ja tekemällä asioita suoraviivaisemmin.

Lue lisää