Lomaile rennosti yrittäjän lomapaketin avulla

Kesä lähestyy ja yrityksissä pähkäillään kiireiden keskellä, miten kesän työt hoidetaan. Onko sinulla kesätyöntekijät kartoitettuna vai pystytkö pitämään lomaa ollenkaan? Anna meidän auttaa, MyAgentin assistentit palvelevat sinua ja tiimiäsi koko kesän! Tutustu uusiin ratkaisuihimme.

kesäkuva3

Tiedämme, että varsinkin yrittäjille loman järjestäminen on hankalaa. Ja vaikka loman saisi järjestettyä, puhelut ja sähköpostit seuraavat lomallakin ja työasiat pyörivät helposti mielessä. Pätevän tuurausavun saanti kesäksi on puolestaan usein hankalaa, kallista ja aikaavievää. Eikö olisi hienoa, jos joku voisi hoitaa asiakaspalvelua näppärästi puolestasi, ilman että joudut näkemään itse vaivaa?

Yrittäjien toiveesta olemme luoneet yrityspäättäjille uudenlaisen yrittäjän lomapaketin, jonka avulla saat kesätuuraajan lomasi ajaksi kustannustehokkaasti ja ilman rekrytointihuolia.

Yrittäjän lomapaketissa korkeakoulutettu suomenkielinen etäassistentti huolehtii sinulle tulevista puheluista ja sähköposteista. Hän kirjaa ylös yhteydenottajat, neuvoo tarvittaessa heitä sekä buukkaa tapaamiset valmiiksi kalenteriisi. Näin voit kerrankin lomailla rauhassa etkä menetä arvokkaita yhteydenottoja ja potentiaalisia asiakkuuksia kun asiakaspalvelusi toimii myös kesällä.

Asiakkaasi arvostavat, kun asiakasviesteihin reagoidaan eikä puhelimessa ole vastassa pelkkä kylmä automaattivastaaja. Lisäksi sinun ei tarvitse palata lomilta ikävästi valtavan sähköpostitulvan ääreen, kun assistentti on jo käsitellyt yhteydenotot sekä lisännyt mahdolliset tapaamiset kalenteriisi jo valmiiksi. Assistentti voi myös jatkaa tarvittaessa työskentelyä kanssasi kesän jälkeen.

Yrittäjän lomapaketti (299€+alv) sisältää:

– sähköpostin hallinnointi ja asiakasviestien käsittely

– asiakaspalvelutyö (sisään tulevat puhelut)

– kalenterin hallinnointi (esim. tapaamisten lisääminen kalenteriin)

Puhelujen siirto assistentille onnistuu kätevästi soitonsiirron kautta ja pääsy sähköpostiin ja kalenterinhallintaan voidaan hoitaa turvallisesti LastPass-salasananhallintasovelluksen avulla. Pätevät ja koulutetut assistenttimme toimivat tarkan salassapitosopimuksen alla, joten voit antaa assistenttisi hoitaa asioita luottavaisin mielin. Palvelu on siis rakennettu puolestasi jo valmiiksi ja käyttöönotto luonnistuu sujuvasti.

Pidä yrityksesi tuottavat rattaat pyörimässä ja nauti itse ansaitusta lomasta!

yrittäjän_lomapaketti_some

Kysy lisää klikkaamalla tästä.