Aloita vuosi tehokkaammin MyAgent-pilottijaksolla!

Sähköpostissa odottaa kasa vastaamattomia viestejä, uudet alkavat projektit painavat päälle ja asiakastapaamisiakin pitäisi sopia. Lomalta paluu alkaa yrityksissä usein työläissä merkeissä. Päivät venyvät ja silti tuntuu, että aika ei vaan riitä. Kasaantuneiden työtehtävien kanssa ei onneksi tarvitse tuskailla yksin. Kuluneen vuoden aikana MyAgent on saanut kiitosta tukemalla lukuisia yrityksiä, johtohenkilöitä ja yrittäjiä työkiireiden keskellä. Lue millaisia tehtäviä olemme suorittaneet asiakkaillemme ja kuinka edullisesti ja helposti voit kokeilla palveluamme nyt omassa toiminnassasi.

assistentti_2016

Millaisia tehtäviä assistentti tekee?

Korkeakoulutetut suomenkieliset assistenttimme suoriutuvat monentyyppisistä tehtävistä, jotta sinä voit vapauttaa omaa aikaasi tuottavimpaan ja mielekkäimpään tekemiseen. Yleisimpiä toimeksiantoja ovat erilaiset tiedon etsintään ja käsittelyyn liittyvät tehtävät. Assistentti syöttää ja päivittää olemassa olevia tietoja yrityksen omiin järjestelmiin tai etsii ja jalostaa uutta tietoa. Keskeisiä työkaluja ovat esimerkiksi Excel, Word, PowerPoint tai asiakasyrityksen omat pilvipohjaiset järjestelmät.

Excel

– Tiedonhaku ja kirjaaminen taulukoihin. Esimerkiksi asiakas- tai yhteystietolistojen luonti.
– Excel-pohjien muokkaus

Word

– Äänitteiden tai luonnosten litterointi ja puhtaaksikirjoitus
– Luonnokset sähköposteihin ja muihin yrityksen teksteihin
– Tutkimusten referointi ja selvitysten teko ym.

PowerPoint

– Esitelmien luonnostelu tai viimeistely
– Tiedon etsiminen PowerPoint-esitelmiin
– Valmiin tiedon kokoaminen esitykseen

Yrityksen omat pilvipohjaiset järjestelmät (esim. CRM-, myynti- ja varastonhallinta)

– Asiakastietojen ja muun datan seuranta, lisääminen ja päivittäminen
– Tiedon järjestely

Tiedonhallintatehtävien ohella assistenttimme tekevät asiakkaillemme luonnollisesti myös muita tehtäviä kuten tapaamisten sopimista, kalenterinhallintaa ja sosiaalisen median ylläpitämistä. Tehtävät vaihtelevat rutiinitehtävistä aina luoviin ja analyyttisempiin tehtäviin.

Miten annan tehtäviä assistentille?

Tehtävienanto etänä toimivalle assistentille käy helposti nykyteknologian avulla. Tehtäviä voi jakaa assistentille sinulle sopivimmalla tavalla; sähköposti, puhelin tai yhteinen pilvipalvelunne ovat suositeltuja tapoja. Assistentti pitää sinua ajan tasalla tehtäviin käytetystä ajasta säännöllisin väliajoin. Voit antaa alustuksen ja määräajan, jonka mukaan toimitaan. Voit pyytää assistenttia päivittämään ja lisäämään esimerkiksi 100 uutta yhteystietoa CRM-järjestelmään ja varaamaan aikaa tehtävään viisi tuntia. Vaihtoehtoisesti voit pyytää assistenttia tekemään somepäivityksen tai blogikirjoituksen tiettyyn toivemääräaikaan mennessä. Yhteistyön jatkuessa assistentti oppii tuntemaan yhä enemmän yrityksesi toimintaa ja yhteistyöhön muodostuu luonteva tapa viestiä ja jakaa tehtäviä.

Palvelun käyttöönotto

1) Jätä yhteydenottopyyntö sivuiltamme, jonka jälkeen tiimimme on sinuun yhteydessä. Kartoitamme yhdessä tehtävätarpeesi ja järjestämme tiimistämme yrityksellesi sopivimman assistentin.

2) Yhteistyön alussa assistentti esittäytyy puhelimessa ja voitte yhdessä keskustella yhteistyön luonteesta, tehtävätyypeistä ja palautusaikatauluista.

3) Yhteistyö tutun assistentin kanssa jatkuu luottamuksellisesti kaikissa tehtävien hoitoon liittyvissä asioissa. Kuukauden tilausjakso antaa sinulle vapauden siirtää työtehtäviä assistentillesi silloin kun haluat.

Olisiko sinulle hyötyä pienestä lisäavusta alkavan vuoden kiireisiin?

Näin vuoden alussa haluamme tarjota loistavan mahdollisuuden kokeilla palveluamme omassa toiminnassasi.

Saat uutena asiakkaana käyttöösi 6 tuntia tehokasta työaikaa henkilökohtaiselta etätyöntekijältä hintaan 149€ + alv (24,83€/h).
Tehokkaat työtunnit ovat käytettävissä vapaavalintaisesti kuukauden ajan yhteistyön alkamisesta.

Sinun tarvitsee vain jättää yhteydenotto MyAgentin sivulla klikkaamalla tästä ja kirjoittamalla kampanjakoodi PILOTTI.
Olemme sen jälkeen sinuun pian yhteydessä. Kampanja tai yhteydenotto ei sido sinua yhteistyöhön.

Kampanjaetusi on saatavilla 11.1. – 31.1.2016 välisenä aikana, joten toimi pian ja tee vuodesta 2016 huippumenestys!

pilottikampanja1