Etätyöskentelyä helpottavia palveluita

MyAgentilla kaikki työskentelevät etänä. Etätyöskentelyn ansiosta asiakkaamme eivät maksa esimerkiksi turhista toimitilakuluista ja pystymme tarjoamaan assistenttipalveluamme mahdollisimman edullisesti. Lisäksi etätyöskentelyn joustavuuden ansiosta työ MyAgentin virtuaaliassistenttina sopii hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Kysyimmekin etätyöskentelyn asiantuntijoilta eli omilta virtuaaliassistenteiltamme, mitkä palvelut ja sovellukset ovat heillä tukeneet etätyöskentelyä.

assistentin_sovellukset

Epic Foods Co

Täysin uudenlainen ruuankuljetuskonsepti, jonka avulla lounaan saa kotiovelleen Helsingin kantakaupungissa alle puolessa tunnissa. Kiireisten päivien pelastus. Ruoka tulee Epic Foodsin omasta keittiöstä ja on huippukokkien suunnittelemaa. Lounasvaihtoehtoja on joka päivälle kolme ja niistä on löytyy useimmiten vaihtoehto niin kasvissyöjälle kuin viljojen välttelijällekin.

www.epic.fi

 

Trello

Virtuaalityöskentely luo omat haasteensa projektien hallinnalle ja seurannalle. Kun tiimi ei ole päivittäin samassa paikassa, tarvitaan alusta joka pitää kaikki ajan tasalla siitä, missä mikäkin projekti etenee. Trello on loistava apuväline etätyön ja liikkuvan työn projektinhallintaan. Sitä voi käytää verkossa tai sovelluksena, joka on saatavilla Androidille ja iPhonelle. Trellon avulla tiimi voi seurata projektin edistymistä ja kaikki ovat kartalla tilanteesta, kun viestintä ei hajoa useisiin eri kanaviin. Trellon avulla voit seurata muiden työskentelyn lisäksi tehokkaasti myös itseäsi, sillä se tekee selkeitä taulukoita, jotka havainnollistavat, mihin aikasi menee.

www.trello.com

 

Evernote

Evernote on toinen loistava alusta, joka mahdollistaa ajan tasalla pysymisen muiden työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Evernotessa on kaunis ja yksinkertainen visuaalinen  toteutus ja sen avulla on helppo jakaa tiedostoja ja järkeistää projekteja. Hieno ominaisuus on myös muistiinpanojen muuttaminen visuaaliseen muotoon. Tämän saa Androidin ja iOS:in lisäksi myös Windows Phoneen!

www.evernote.com/intl/fi

 

Skype for Business

Lync-sovellus vaihtoi nimekseen Skype for Business. Perinteisten Skype-toimintojen lisäksi tällä voidaan järkätä kymmenien ihmisten videopalavereja. Asiakirjojen ja ruudun jakamisen ansiosta myös etäkoulutukset sujuvat mallikkaasti. Palvelu tulee osana Microsoftin Office365-pakettia. Myös ilmainen, perinteinen Skype-sovellus on koettu riittäväksi pienen tiimin tarpeisiin.

www.skype.com/fi/business