Joustavat assistenttipalvelut työn murroksessa

Digitalisaatio etenee työelämässä jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla. Tekniset sovellukset kehittyvät ja työ siirtyy monella alalla pilveen. Elämme niin teknologian kuin työn murroksen aikaa. Tämä trendi on tuonut mukanaan myös uusia mahdollisuuksia yritysten käyttöön.

delegoi

Olemme työn murroksessa. Työtapojen muutokset on huomioitu myös Tilastokeskuksen vetämässä Tieto & Trendit julkaisussa http://tietotrendit.stat.fi/mag/article/202/, jossa pohditaan tekniikkaa ja sen vaikutusta maailmaan.

Elämme siirtymävaihetta digitaaliseen talouteen, jossa uudet teknologiat muuttavat maailmaa, aivan kuten teollinen vallankumous ja sähkön valtavirtaistuminen muuttivat. Uusien teknologioiden hyödyntäminen voi johtaa suurempiin muutoksiin, kuin mitä on osattu odottaa.

Kehitys on jo johtanut siihen, että oman toimiston fyysinen tila ei enää ole entiseen tapaan monille pakollinen, vaan digitaalisia palveluita voi käyttää missä tahansa ja milloin tahansa.

Digitaaliset työkalut ovat kaikkien saatavilla ja niiden avulla verkossa näkyminen on kaikille hyödyllistä. Tiedon jakaminen on erittäin helppoa ja uudet pikaviestisovellukset sekä tiedostojen siirtotyökalut ovat tehneet etänä työskentelyn mahdolliseksi meille kaikille.

change, digitalisaatio, työn muutos

Tätä trendiä mukaillen työn murroksessa toimii myös MyAgentin etäassistenttipalvelu. Joustava palvelu takaa oman assistentin käyttöösi, kun häntä tarvitset. Etänä työskentelevät assistentit pystyvät ratkaisemaan monen yrityksen rutiinitarpeita joustavasti ja tehokkaasti digitaalisilla työkaluilla.

Assistenttipalvelu on hyvä esimerkki siitä, miten rutiininomaisten tehtävien siirtäminen omista käsistä onnistuu nopeasti ja helposti nykyisillä työratkaisuilla. Erilaiset back office-työt voi helposti antaa eteenpäin ja itse voi keskittyä ydinosaamiseensa. Digitaalisiin työkaluihin tottuneet etäassistentin pujottelevat kätevästi markkinointiratkaisujen parissa ja hoitavat esimerkiksi sosiaalisen median hallinnan puolestasi kätevästi.

Nopea muutos työelämässä kannattaa kääntää omaksi eduksi. Toimintaan voi saada paljon tehokkuutta järkevällä delegoinnilla ja etätyövoiman hyödyntämisellä. On aika ottaa trendistä kaikki irti ja tehostaa omaa toimintaa. Ota siis askel tulevaisuuteen ja kokeile etätyövoimaa liittymällä työtrendien kärkeen!