Yrittäjyys

Tarinoita ja ohjeita yrittäjiltä yrittäjille.Kesä lähestyy ja yrityksissä pähkäillään kiireiden keskellä, miten kesän työt hoidetaan. Onko sinulla kesätyöntekijät kartoitettuna vai pystytkö pitämään lomaa ollenkaan? Anna meidän auttaa, MyAgentin assistentit palvelevat sinua ja tiimiäsi koko kesän! Tutustu uusiin ratkaisuihimme.

Lue lisää


Yrittäjien kesälomat ovat vähissä. Suomen yrittäjien teettämän kyselytutkimuksen 10 prosenttia yrittäjistä ei pidä kesälomaa lainkaan ja jopa 19 prosenttia tyytyy vain viikon mittaiseen lomaan. Vain kolmannes vastanneista pystyi nauttimaan kesälomasta kahdesta neljään viikkoa. Yrittäjyyden ja kunnon lomailun ei tarvitse enää olla mahdoton yhtälö, sillä etenkin toimisto- ja tietotyössä asiantuntevaa ja tehokasta tuurausapua on saatavilla helpommin kuin koskaan.

Lue lisääKatsaus menneeseen ja tulevaan

On kulunut hieman yli vuosi siitä kun aloitimme virallisesti palvelujemme myynnin asiakkaille. Tarkoituksenamme oli tarjota uudenlainen, kotimainen etäassistenttipalvelu, jossa yritys voi joustavasti ja ilman turhaa sitoutumista valita kuukausisopimuksella itselleen sopivan määrän tunteja assistenttityölle kustannustehokkaaseen hintaan. Halusimme tarjota yrittäjille, johtohenkilöille ja tiimeille kätevän mahdollisuuden omaan assistenttiin, jotta he voisivat edelleen tehostaa omaa toimintaansa, ajankäyttöään ja kilpailukykyään.

Lue lisää


Yritysten digitalisoituminen on alkanut. Digitalisaatio on läsnä kaikkialla ja se vaikuttaa erityisesti yritysten liiketoimintamalleihin, prosesseihin ja jopa työkulttuuriin. Myös kaikkien toimialojen asiakkaiden odotukset palveluiden ja tuotteiden saatavuudesta ja käytettävyydestä ovat muuttuneet digitalisaation myötä. Asiakkaat odottavat yhä helpompaa, nopeampaa ja selkeämpää asiointia yrityksen kanssa. Selviääkö yrityksesi digitalisaation murroksesta?

Lue lisää


Suomen yrittäjien teettämän kyselytutkimuksen mukaan 10 prosenttia yrittäjistä ei pidä kesälomaa lainkaan ja jopa 19 prosenttia tyytyy vain viikon mittaiseen lomaan. Vain kolmannes vastanneista pystyi nauttimaan kesälomasta kahdesta neljään viikkoa. Onko yrittäjyys ja kunnon lomailu mahdoton yhtälö? Etäassistentti tuo vapautta yrittäjän kesään.

Lue lisää


Kun yrittäjänä on jo toiminut jonkun aikaa ja yrittäjyyden alkuhuuma on muuttunut arkiseksi pakertamiseksi, motivaatio voi olla koetuksella. Yrittäjänä toimiminen tarjoaa monia hyötyjä ja etuja, mutta vakaakupin toisella puolella koetellaan tahtoa ja lujuutta. Et ole yrityksen omistajana ja johtajana pelkästään vastuussa itsestäsi, vaan myös eri töihin ja ihmisiin liittyvistä kokonaisuuksista. Pidä itsesi motivoituneena seuraavien ohjeiden avulla.

Lue lisääOnko yrittäjyys itsensä orjuuttamista?

Harhaluulot ja ennakkokäsitykset yrittäjyydestä vaikeuttavat yrittäjäksi ryhtymistä. Mistä nämä stereotypiat oikein tulevat ja pitävätkö ne edes paikkaansa? Onko yrittäjä työn orja, supermenestyjä vai aivan jotain muuta?

Lue lisää